Konferenca e dytë e studimeve albanologjike me rastin e 500-vjetorit të vdekjes së Gjergj Kastriotit-Skënderbeut : Tiranë, 12-18 Janar 1968

Date :

Editeur / Publisher : Tiranë : Universiteti shtetëror, Instituti i historisë dhe i gjuhësisë , 1969

Type : Livre / Book

Langue / Language : albanais / Albanian

Skanderbeg -- 1405?-1468

Philologie albanaise

Albanie -- Histoire